Rakkaudesta kantamiseen

Rakkaudesta kantamiseen

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Vanamo Sateenkaari Ruutu Navy


Sateenkaari Ruutu Navy koossa 7.
Tukeva, kaunis ,paksu (324g/m2) ja helppohoitoinen raitaliina ruutu-kuviolla, 100% GOTS- sertifioitua puuvillaa.  Kuohkea ja vinojoustava liina, joka sopii erinomaisesti yksikerroksisiin sidontoihin. 
Ei ole uutenakaan peltinen, kesyyntyy kohtalaisen helposti .Perusreppua erilaisilla lopetuksilla käytin enimmäkseen tämän liinan kanssa selän puolella, edessä tykkäsin tuplarististä. Sen verran tukeva liina, että taaperollekin riittää yksi kerros. Esimerksiksi muumion toppavaatteiden päälle koin työlääksi kiristellä, siihen tarkoitukseen tykkään käyttää ennemmin ohuempaa liinaa. Liina on tahkea ja siinä on kuvioinnin ansiosta hyvä pito, solmuton lopetus pysyy hyvin paikallaan. Tästä muhkusta valitsisin koon 6(4,6m), jonka kanssa saan ulkovaatteiden päälle hyvät vahvistukset reppusidontaan. Edessä kantaessa koko 6 on useimpiin sidontoihin minulle hyvä. 
Raidat tuovat väriä ja piristystä sekä auttavat liinan kiristelyssä.

Koko kantoiän liina. Sopii niin vauvalle kuin isommallekkin kannettavalle, mutta henkilökohtaisesti suosittelisin ensimmäisiä kertoja pientä vauvaa sitovalle tai muuten aloittelevalle, kokemattomalle kantajalle hieman ohuempaa liinaa, ainakin uutena ostettaessa. 




Esikoinen sai toimia kuvaajana metsäkävelyllä.



I










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin vierailustasi :)