Rakkaudesta kantamiseen

Rakkaudesta kantamiseen

tiistai 19. tammikuuta 2016

Vanamo Solki Tuisku


Olen kuukauden verran käyttänyt Vanamon Tuisku- liinaa kauniilla Solki- kuviolla. Minulla on koko 4, joka on ulkovaatteiden kanssa sopiva moneen sidontaan. Helpompi kuljettaa mukana, kuin esimerkiksi kutosen liina ja ulkona lyhyemmän liinan sitominen on helpompaa. Nyt talvisaikaan on tullut kannettua paljon myös ulkona. Taaperoni on noin 82cm ja 11kg. Edessä olen käyttänyt paljon keskeytettyä kietaisuristiä, sisällä jonkin verran poppin's hip carrya lonkalla kantaessa. Se on kiva sidonta erityisesti pienemmän vauvan kanssa, mutta kiva myös pienen taaperon kanssa kunhan saa kunnolla kiristettyä. Tuisku on melko tahkea liina, erityisesti valkoiselta, nurjalta puolelta,mutta pysyy erinomaisesti paikoillaan.Solmittomiin lopetuksiin oivallinen liina, mutta toimii myös renkaan kanssa. Harmaa puoli alaspäin liina liukuu helpommin esimerkiksi selänylityksissä paikoilleen mutta yleensä pidän tahkeamman puolen sisäpuolella.

Pellavan olemassaolon huomaa, ja se tuo tukevuutta liinaan. Sitä on kuitenkin sen verran vähän liinassa, että tuntuu minun hartioillani aika kivalta. Varmasti myös silkki ja villa sekoituksessa pehmentävät sen verran, että tuo pellava ei tunnu samalla tavalla. Tykkään tästä enemmän kuin kokeilemistani  puuvilla- pellavasekoitteista. Niissä onkin lähestulkoon puolet ollut pellavaa. Tämä on ensimmäinen kokeilemani liina, jossa on mukana silkkiä. 

Paksu, tukeva, mutta silti pehmoinen liina.  Erinomainen lyhärinä, sillä yksi kerros lapsen päälle riittää perusrepussa.Kaksi kerrosta menee myös ihan mukavasti muumiossa. Olen tehnyt hieman erilaisilla lopetuksilla muumiosidontaa, ja sitonut solmun toiselle olalle tai tehnyt yhden olan sidontana double hammock rebozon. Shepherd's carrya olen myös käyttänyt, siihen riittäisi hieman lyhyempikin liina.





-Kantoliinan koko 4 eli 3,6m
-Koon 4 hinta 179€
-Harmaa-valkoinen
-29% luomupuuvillaa, 36% villaa, 21% silkkiä, 14% pellavaa
-Neliöpaino ennen pesua 282g/m2 ja pesun jälkeen 306g/m2
-Käsinpesu viileässä, villalle ja silkille sopivalla pesuaineella(kuivatus narulla/lappeellaan)
-Silitys yhdellä pisteellä
- kantoliinan löydät osoitteesta www.liinalapsi.fi

Kävimme perheen kanssa Turun linnassa. Neiti käveli välillä, mutta väsyessään tuli taas kyytiin.
Kaunis harmaa sopi myös joulun pyhinä käytettäväksi.

Yhden olan muumio rengaslopetuksella.

Viimein on lunta maassa, ja sain kuvan liinasta lumituiskussa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos jätät viestin vierailustasi :)